masviona's FotoPage

By: masviona nas

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 12-Nov-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
@ Penang

penang bridge yg diambil dr dlm kete
b yg riang riang dgr lawak antarabangsa ku...hehe
kenkonon camtu ler muka time dia series
gmbr aku yg aku amik sendiri masa dlm kete
also dlm kete @ penang bridge
dr jauh ku snap kan pic nih
lautan yg luas terbentang
aku yg amik gmr nih..sesaje xder menda nk buat
aku ni almost sbln skali mesti akn turun ker utara..heheh slalu ikut B o/station ler...klu B kena turun sana hr yg aku cuti ler aku ikut tp kengkdg tu klu dia kena gi hari jumaat pun aku ikut gak..tuang ler keje hr tu...nk wat camner dia slalu kena ulang-alik ke penang,kedah,perlis..kengkdg tu pahang or sabah..klu sabah tu sure 3-5 hr gak ler..meraung gak ler aku klu dia kena gi sana..tp apa leh wat dh keje dia slalu kena travel camtuh..sabo jerlaa..so ni pic. yg sempat aku ambik masa time aku boring2 tuh..hehe


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net