masviona's FotoPage

By: masviona nas

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  >  >>]    [Archive]
Monday, 28-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Wedding Che Sue

muka aku time di candit kan
kat atas pelamin nan indah
hntran blah pempuan
View all 6 photos...
erm..lmbt lak aku nk postkn gambos ni..ni masa raya ke-3 yang lps member aku satu UPM lu kawin..best sgt dpt jupe geng2 lama masa kat kenduri umah dia tuuu...epi sgt tp masa tu aku blk awal before ank teruna or pengantin laki sampai...sori ler sue xleh lelama...byk lagi plan masa hr tu...al-maklum ler hari raya kan sedara mara lak ramai...


Friday, 25-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Coti-Coti melesia at Cameron Highland

@ nursery kaktus n mcm2 pokok lg
@ strawberry farm
kami berdua
View all 9 photos...
heheh..niler pictures yg aku snap masa kat CH yg aku ada mention nk post kat dlm blog tu..xperlaa..aku psot kat sini jerlaaa..sama gak..korang leh tgk gak kan..


Thursday, 24-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Gmbr Dedulu daaaa...

@ cherating
flowers
@ ABPBH genting
View all 14 photos...
koleksi gmbr2 aku masa dedulu...campur2...rojak ler kiranyer nih


Monday, 21-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Futsal Time

baru nak start...pusingan pertama
tengah dgr penerangan dr couch
kejar yob...lin tgh mengejar bola ngan bersungguhnya
View all 10 photos...
Ni ada beberapa keping pic. yg sempat prebetsabu sempat snap masa aku tgh bertungkus lumus main futsal....berhempas pulas...heheh


Saturday, 12-Nov-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
@ Penang

penang bridge yg diambil dr dlm kete
b yg riang riang dgr lawak antarabangsa ku...hehe
kenkonon camtu ler muka time dia series
View all 8 photos...
aku ni almost sbln skali mesti akn turun ker utara..heheh slalu ikut B o/station ler...klu B kena turun sana hr yg aku cuti ler aku ikut tp kengkdg tu klu dia kena gi hari jumaat pun aku ikut gak..tuang ler keje hr tu...nk wat camner dia slalu kena ulang-alik ke penang,kedah,perlis..kengkdg tu pahang or sabah..klu sabah tu sure 3-5 hr gak ler..meraung gak ler aku klu dia kena gi sana..tp apa leh wat dh keje dia slalu kena travel camtuh..sabo jerlaa..so ni pic. yg sempat aku ambik masa time aku boring2 tuh..hehe


[<<  <  1  [2]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net